Összefüggő nyári szakmai gyakorlat

Mivel eddig ezzel ellenkező miniszteri határozat, jogszabály nem jelent meg, az összefüggő nyári szakmai gyakorlatot legkésőbb a következő tanév kezdetéig teljesíteni kell. Tudjuk, hogy a jelenlegi helyzetben nehéz gyakorló helyet találni, de reményeink szerint  július, augusztus hónapokban beindul a belföldi turizmus és fellendülés várható ezen a területen, szükség lesz a segítségre.

Kérjük az érintett tanulókat, akik eddig még nem tették meg, keressenek helyet maguknak és töltsék/töltessék ki az együttműködési megállapodásokat 4 példányban. Kérjük a nagyon pontos és minden részletre kiterjedő kitöltést, mivel a javítási lehetőség nagyon körülményes a jelenlegi körülmények között. A gyakorlat kezdési ideje június 16-a lehet és augusztus 31-ig tarthat.

A kitöltött és lepecsételt megállapodásokat a portán lehet leadni vagy postai úton eljuttatni az iskolába legkésőbb június 5-ig, indokolt esetben a szorgalmi időszak befejeztéig (június 15-e). Igyekszünk mindenkinek a segítségére lenni, amennyiben kérdés vagy probléma merülne fel, forduljanak/forduljatok bizalommal Hrabovszki Klára gyakorlati oktatásvezetőhöz a klara_hrabovszki[kukac]email.com (nem gmail!) címen.