Ballagás 2018

144 végzős diákunktól búcsúztunk a ballagási ünnepségen.

Az ünnepi beszédek és műsor után, hagyományainknak megfelelően, a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó diákok vehették át a legmagasabb elismeréseket.

Hajnal Péter — iskolánk egykori tanulója — a BDO Magyarország Könyvelő és Bérszámfejtő Kft. ügyvezetője ajánlotta fel az okleveleket és a jutalmakat, mint minden évben.

Az Év Turisztikai szervezője Kaplonyi Dóra (12/F): öt év alatt kitűnő tanulmányi eredményével és szorgalmával kiegyensúlyozott és irigylésre méltó teljesítményt nyújtott.

Végzősként több szakmai versenyen vett részt, és kiemelkedő szakmai motivációjával és elhivatottságával bizonyította azt, hogy az ország legjobb turisztika-szervező szakos tanulói között a helye. Az Ágazati és ágazaton kívüli Szakmai Érettségi Tárgyak versenyén Turisztika ismeretekből országos 5. helyezést ért el, míg az Országos Középiskolai Illemtan Versenyen a 3. helyen végzett csapattársaival.

Az Év Turisztikai szervezője Doba Zoltán (12/F): a turisztika területén az egyik legsokoldalúbb tanuló, aki kreatív szóvicceivel, extra termékfejlesztési ötleteivel és kimagasló médiás kompetenciáival segítette hozzá csapatát az Óbudai egyetem által meghirdetett országos marketing verseny 1. helyének megszerzéséhez.

De részt vett az Ágazati és ágazaton kívüli Szakmai Érettségi Tárgyak versenyén is, ahol Turisztika ismeretekből országos 6. helyen végzett illetve az Országos Középiskolai Illemtan Verseny bronzérmes csapatának is tagja volt.

Az ÉV TANULÓJA Szegedi Zita Karolina (12/E): több területen is kiemelkedik társai közül.

Szakmai alázattal, szorgalommal, és elhivatottsággal végezte munkáját.

1. helyezett lett a IX. Keleti Károly Országos Marketing Versenyen és 302 diák közül Turisztika ismeretekből az Ágazati és ágazaton kívüli Szakmai Érettségi Tárgyak versenyén országos 3. helyen végzett. Négyéves tanulmányai alatt folyamatosan kitűnő tanuló volt, 9. évfolyamosként megyei 1. helyen végzett a Zrínyi Ilona matematika tesztversenyen.

Közösségi munkájában is kiemelkedik kortársai közül. A 2016/2017. tanévben a Garabonciás napok 1. helyezett csapatának kampányfőnöke, a Garamentor Program szervezője. EBI gyakornok, a Városi Diákönkormányzatában lát el feladatokat és az iskolai DÖK aktív tagja.

Az ÉV DÖK-öse Kaposvári Kitti (12/D): mindig számíthatott rá bárki, minden problémát megoldott, a városi DÖK munkájában is aktívan részt vett.

Mindnyájuknak gratulálunk!

Kapcsolódó tartalom: