BSZC sítábor volt az osztrák Alpokban

A Trefort Ágoston Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium mintegy nyolc év kihagyás után ébresztette föl régi hagyományát és 2019. január 19-24-ig iskolai sítábort szervezett Ausztriába. A Trefort tagiskola testnevelője, Bagi Árpád szervező munkájának köszönhetően ezúttal nem csak Trefort tanulói, hanem a Békéscsabai Szakképzési Centrum valamennyi tagiskolájának diákjai és tanárai is elutazhattak a karintiai Alpokba, kiváló lehetőséget teremtve ezzel az intézmények közötti kapcsolatteremtésre, egymás jobb megismerésére.

Az 1 500 m magasan fekvő Innerkremsben lévő szállás teljes kényelmet biztosított az egész napi síelés után a résztvevőknek, hiszen svédasztalos reggelivel és vacsorával várták a síelésben elfáradt társaságot. A háromcsillagos szálloda szaunája és gőzfürdője pedig gondoskodott arról, hogy minden nap frissen, üdén, kipihenten kezdjük az újabb csúszással töltött napot.

Az innerkremsi sípályák kiváló lehetőséget biztosítanak mindenkinek a kezdőtől az újrakezdőkig, vagy akár a mesteri síelőkig, snowboardozókig. Mindenki megtalálta a számára megfelelő sípályát, a kezdők pedig síoktatáson vehettek részt. Az 1 550 m magasságból induló felvonókkal 2 200 m magasságig juthattak el a síelők, snowboardosok, ahol mintegy tucatnyi hóbiztos, kiválóan gondozott sípálya közül választhattak.

Mindannyian remekül éreztük magunkat, melyben a jó társaságon és a kiváló szervezésen túl, a csodaszép napsütéses időnek is nagy szerepe volt. Köszönjük a barátságot!

Jövőre Veletek (is) ugyanitt!!!

Kategória: