Közgazdász 7próba döntő

A Pénzügyi és gazdálkodási témahét keretében „Közgazdász 7próba” elnevezéssel csapatversenyt hirdetett meg iskolánk közgazdasági munkaközössége 2017 márciusában. A versenyre 28 csapat jelentkezett. Az elődöntő eredményei alapján a döntőbe 8 csapatot hívott be a zsűri. A szóbeli fordulót 2017. március 23-án rendeztük meg.

A magas színvonalú verseny döntőjében az I. helyezést a „Szörny Rt.” csapata (Balogh Vivien, Petrovszki Zsanett, Szabó Cintia, Tóth Enikő Bernadett 12.F) érte el.

A II. helyezett a 12.B osztály „Analitikus nyilvántartók” (Borka Csaba, Kovács tamás, Szekeres János Vaszkó László) csapata lett.

A III. helyen a 12.A osztály „PénzügyNŐK” (Ambrus Kata, Ambrus Petra, Lipták-Pikó Mónika, Vad Judit) csapata végzett.

A fődíjat Körmendi János ajánlotta fel: egy wellness hétvégét Gyopároson a Hotel Corvus Aqua Hotelban. Az I. helyezett csapat különdíját, a tortát Uhrin Györgyi tanárnő ajánlotta fel. A verseny díjait Az egészségesebb és Műveltebb Ifjúságért Alapítvány, a Magyar Nemzeti Bank és az EDF Démász biztosította.
A „Közgazdász Hétpróba” csapatverseny zsűri elnöke Majoros Mária, a zsűri tagjai Róta Ildikó és Uhrin Györgyi voltak.

Gratulálunk a nyerteseknek, valamint az összes résztvevő csapatnak, hiszen hasznos ismeretekkel gyarapodhattak a verseny során.
 

Kategória: